TEMPLATE RANCANGAN PERNIAGAAN - ULTIMATE 2017 ©

[ATTN: USAHAWAN BARU & LAMA]

"NAK BUAT BISNES TAPI TAKDE MODAL? BISNES DAH BAGUS, NAK EXPAND TAK NAK GUNA DUIT SENDIRI? BERCITA-CITA NAK BINA EMPAYAR BISNES?"



Teruskan Membaca





LEBIH 15,000 USAHAWAN GUNA:  Jika YA! saya nak rekemen anda guna Template Rancangan Perniagaan Ultimate yg saya create ni.. Takperlu upah orang sbb anda bole buat sendiri dgn mudah guna format yg saya telah susun ni… Sehingga hari ni lebih 15,000 usahawan yg telah guna Format RP Ultimate ni sejak 2014 lagi..




[ATTN]: Ini adalah jualan TEMPLATE yg TERAKHIR.. Saya akan hentikan utk FOKUS pada kerja lain..  Dan jika terlepas anda terpaksa upah business consultant dgn cas lebih RM3k.. 

NILAI PERLABURAN ANDA HARI INI CUMA: 

 RM80/unit sekali seumur hidup 
Isi Borang Tempahan Di Bawah Sekali




Tggu skjp! Nak Lagi JIMAT beli 3unit keatas dpt 50% DISKAUN!

Guna KUPON DISKAUN ini dan ISI ke dlm ruangan KUPON DISKAUN di borang bawah sekali: ULTIMATE


Saya akan pulangkan 3 kali ganda wang anda jika ia tidak langsung beri manfaat... 



Cuba lihat apakah kata-kata seorang usahawan ICE BLANDED yang telah mendapat manfaat dari Rancangan Perniagaan: 



Datuk ni pula dapat rezeki terlebih lebih disebabkan Rancangan Perniagaan




APA ITU TEMPLATE RANCANGAN PERNIAGAAN?  Syarat wajib bagi setiap permohonan bisnes loan ialah anda perlu sediakan Kertas Kerja Rancangan Perniagaan/business planning/Bisnes Proposal. Saya berjaya 'transform' kan satu set kertas kerja fizikal kepada satu set kertas kerja 'softcopy' supaya memudahkan anda edit semula content RP tersebut.


File-file softcopy tersebut adalah dalam Microsoft Word & Excel dan content di dalam file-file tersebut saya sudah beri guideline untuk anda edit dan masukkan details & info perniagaan anda. Sangat mudah serta menjimat masa dan wang anda untuk siapkan satu Rancangan Perniagaan yang lengkap.


p/s: Template Rancangan Perniagaan ini dalam SOFTCOPY, Link Download akan diberikan setelah kami sahkan pembelian anda dlm 24jam. Ianya bukan di POS. Harap Maklum.






PRODUCT TOUR




TEMPLATE RP ULTIMATE INI SESUAI UTK ANDA SEKIRANYA ANDA...

  • Nak jimat lebih RM2,000 jika upah agen siapkan kertas kerja RP anda.
  • Mahu cepat & siapkan kertas kerja RP sepantas 3 hari.
  • Memudahkan kerja anda kerana guideline diberikan.
  • Mengikut 99.99% spesifikasi Mara, PUNB, Tekun, SMEBank dan lain-lain.
  • Sesuai untuk apa jua bisnes samada produk dan servis.
  • Lengkap dengan template unjuran kewangan & aliran tunai.
  • Mahu dapatkan keyakinan 100% kelulusan permohonan anda.



KEISTIMEWAAN RANCANGAN PERNIAGAAN

  • Sebagai perancangan awal dapat dirangka untuk mengurangkan kegagalan usahawan di masa hadapan. 
  • Anda dapat mengenal pasti kelemahan dan kesilapan sebelum melaksanakan perniagaan.
  • Anda akan berasa yakin dengan keupayaannya menjalankan operasi perniagaan.
  • Anda dapat mengenal pasti berapa jumlah modal yang hendak diperlukan, bila ia diperlukan dan untuk apa ia dibelanjakan
  • Anda dapat tingkatkan peluang untuk mencapai kejayaan.
  • Membina misi perniagaan pada jangka masa yang lama.
  • Anda dapat menentukan pesaing utama dalam pasaran yang sama.
  • Anda dapat meningkatkan keyakinan pemegang saham.
  • Anda dapat mengenalpasti halangan terlebih awal dahulu.
  • Pekerja berasa yakin dengan syarikat yang mempunyai misi yang teratur dalam jangka masa yang panjang, pekerja menjadi setia dan jujur.
  • Anda dapat menyakinkan panel institusi pembiayaan dan mendapat scoring yang tinggi.




.



KENALI SAYA

MOHD HAZWAN BIN MOHD IQBAL

FOUNDER & PEMILIK

TEMPLATE RANCANGAN PERNIAGAAN - ULTIMATE 2017


Hazwan Iqbal adalah pemilik dan founder kepada Template Rancangan Perniagaan 2014 - 2017 dan mempunyai pengalaman hampir 10 tahun dalam perniagaan. Sepanjang tempoh saya melibatkan diri dalam perunding perniagaan fokus kepada Rancangan Perniagaan saya telah berjaya membantu lebih 9000 usahawan seluruh Malaysia termasuk Brunei dan Singapura. Selain itu rekod tertinggi pencapaian pelanggan yang telah berjaya lulus GRANT perniagaan menggunakan Template saya ini adalah sebanyak RM500,000. Alhamdulillah, atas usaha selama ini saya di telah di lantik menjadi Speaker untuk usahawan PKNS bagi tahun 2016 - 2017 dan juga telah dijemput oleh Politeknik Kuantan bagi berkongsi ilmu mengenai Rancangan Perniagaan dan pemasaran.  Beliau juga berjaya menghasilkan beberapa Software, Applikasi dan Template berkaitan dengan pengurusan kewangan, perakaunan dan rancangan perniagaan seperti EAS 2017, BizBuddyz dan Combo Kit RP. 




GALERI

Seminar bersama usahawan PKNS 2016 - 2017

Sesi sharing Hot Seat Sifufbads bersama 3000 usahawan internet pada tahun 2015

Dilantik menjadi speaker tetap PKNS bagi perancangan Perniagaan

Sesi sharing mengenai perniagaan di dewan MCA, Kuala Lumpur

Speaker seminar bersama pelajar Jabatan Perdagangan Politeknik  POLISAS




TESTIMONI










KISAH INSPIRASI

Datuk Wan Mohammad Sani Salleh

(Pengarah Urusan Sani United Sdn Bhd)




Pada usia 33 tahun, anak muda ini bagaikan memiliki segala-galanya. Perniagaan yang memberi pulangan jutaan ringgit, bangunan sendiri sebagai pusat operasi perniagaan dengan kos pembelian serta pengubahsuaian mencecah RM7 juta, memandu kereta Ferrari F360 Modena bernilai RM1 juta dan mendiami banglo mewah bernilai RM 9 juta. Sehingga kini beliau mempunyai 60 buah bas ekspress dua tingkat yang beroperasi ke seluruh Malaysia. Beliau juga bercita-cita mahu mengembangkan perniagaan di dalam sektor pengangkutan air dan udara.


Beliau bermula berniaga dengan membuka bengkel membaiki kenderaan dan jentera dan tidak lama selepas itu beliau berjaya mendapat kontrak membaiki ratusan jentera. Pada tahun 2003 beliau membuka perniagaan pengangkutan berikutan beliau sentiasa berulang-alik dari Terengganu ke Kuala Lumpur. 


Beliau berkata, ketika itu beliau hanya ada seorang pekerja dan dengan menggunakan sepenuhnya kudrat dan buah fikirannya, segala perancangan untuk memulakan operasi bas ekspres yang diimpikannya hanya menampakkan hasil selepas tiga tahun bertungkus lumus dan modal daripada institusi kewangan.


“Apapun pada Januari 2006 Sani Express ada di jalan raya dan alhamdulillah perjalanan perniagaan ini lancar, mendapat sambutan dan sejak itu perniagaan saya semakin pesat berkembang,” katanya. Sani membuktikan ‘jalan’ dipilihnya berbaloi kerana hanya dalam tempoh tiga tahun Sani Express menunjukkan prestasi luar biasa.


Daripada seorang pekerja, Sani kini mempunyai 150 kakitangan sendiri. Daripada pejabat kecil di Ukay Perdana, Sani kini ada wisma sendiri yang dibeli dan diubahsuai dengan belanja mencecah RM 7 juta. Wisma tiga tingkat dinamakan Wisma Dato’ Sani di Klang Sentral itu serba lengkap. Selain menjadi pusat operasi, wisma itu dilengkapi asrama, pusat latihan dan surau.



[ATTN]: Ini adalah jualan TEMPLATE yg TERAKHIR.. Saya akan hentikan utk FOKUS pada kerja lain..  Dan jika terlepas anda terpaksa upah business consultant dgn cas lebih RM3k.. 

NILAI PERLABURAN ANDA HARI INI CUMA: 

 RM80/unit sekali seumur hidup 
Isi Borang Tempahan Di Bawah Sekali




Tggu skjp! Nak Lagi JIMAT beli 3unit keatas dpt 50% DISKAUN!

Guna KUPON DISKAUN ini dan ISI ke dlm ruangan KUPON DISKAUN di borang bawah sekali: ULTIMATE


Saya akan pulangkan 3 kali ganda wang anda jika ia tidak langsung beri manfaat... 


CARA² ISI BORANG TEMPAHAN




Buat anda yg masih ragu-ragu.. ini 3 pesanan dari saya:


"Mula menulis business plan, jika tidak ia hanya angan-angan kosong sahaja" 


"Dana utk usahawan 2018 hanya untuk mereka yang betul-betul serius sahaja, jangan tangguh lagi cepat mohon!"


"Inilah masa terbaik utk kembangkan bisnes, jgn sampai pesaing anda tinggal anda lebih jauh"




Pesanan 1: Sila Pilih Di Bawah Jenis Perniagaan yg Sesuai Dengan Anda . Jika Tiada Dalam List Sila Pilih 'General Business Plan' 

Pesanan 2: Pastikan anda lengkapkan maklumat tempahan dibawah dgn TEPAT dan selepas klik SUBMIT pastikan anda menerima INVOICE pada halaman terima kasih. Jika tidak terima sila isi borang ini sekali lagi.

Pesanan 3: Tempahan anda akan di semak dan di sahkan kurang dari 24jam. Anda akan menerima 1 SMS dan EMEL notifikasi selepas kami sahkan tempahan anda.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
[Most Popular] General - Business Plan
[Most Popular] Peniaga Online Business Plan
[Most Popular] Produk Kosmetik & Kesihatan Business Plan
[Most Popular] Pengedar & Pemborong Business Plan
[Most Popular] Restoran, Catering & Produk Makanan Minuman Business Plan
[Most Popular] Produk Baru Business Plan
[Most Popular] Kafe & Kedai Kopi Business Plan
[Most Popular] Hotel, Motel & Homestay Business Plan
[Most Popular] Pertanian Business Plan
[Most Popular] Percetakan & Printing Business Plan
Arkitek Business Plan
Bengkel Kenderaan Business Plan
Besi Buruk Business Plan
Butik & Jualan Pakaian Business Plan
Butik Pengantin & Bridal Business Plan
Dobi Layan Diri, Walk-In & Dry Clean Business Plan
Firma Perakaunan Business Plan
Gymnasium Business Plan
IT Company Business Plan
Kedai Bunga Business Plan
Kedai Emas Business Plan
Kedai Perabot Business Plan
Kedai Runcit & Hardware Business Plan
Kedai Kek & Bakery Business Plan
Kedai Telekomunikasi Business Plan
Jahitan Business Plan
Kilang Kosmetik Business Plan
Klinik Gigi Business Plan
Klinik Business Plan
Kontraktor Elektrik Business Plan
Kontraktor Ubah Suai Business Plan
Landskap & Nurseri Business Plan
NGO Business Plan
Pakej Perlancongan & Travel Agency Business Plan
Pengangkutan Lori Business Plan
Pereka Grafik Business Plan
Penternakan Ayam, Ikan, Lembu, dll Business Plan
Perunding Pemasaran Business Plan
Perunding & Consultant Business Plan
Petshop / Kedai Haiwan Peliharaan Business Plan
Petrol Station Business Plan
Pusat Pendidikan Business Plan
Resort Business Plan
Salon Kecantikan Business Plan
Salon Kecantikan Kuku Business Plan
Spa & Welness Centre Business Plan
Servis Pemasaran Internet Business Plan
Studio Juru Foto Business Plan
Studio Tarian Business Plan
Supermarket Business Plan
Syarikat Elektronik Business Plan
Syarikat Insuran Business Plan
Syarikat Keselamatan Business Plan
Syarikat Pembinaan Business Plan
Syarikat Kejuruteraan Business Plan
Taska Business Plan
Tadika Business Plan
Tukang Paip Business Plan
Wakil Jualan Kereta Business Plan
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel hazwaniqbal.eas@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaHazwan Iqbal Solutions
No. Akaun562825056652
Buka Maybank2u  
PenamaMohd Hazwan Bin Mohd Iqbal
No. Akaun8602073563
Buka CIMB Clicks  


Maklumat Peniaga

Hazwan Iqbal Solutions
hazwaniqbal.eas@gmail.com
+60182642816